Wanneer is de check in & check out?

Check In: 15u

Check Out: 10u

 

Het is belangrijk om het check-out tijdstip te respecteren. 
Onze schoonmaaksters hebben tijd nodig om alles te poetsen voor de volgende huurders.

Kan ik een verblijf met een andere vertrek- en/of aankomstdag reserveren?

Dit kan, mits groen licht van de eigenaar. Dit vraagt u best aan per mail naar info@micasasucasa.be.

Coronamaatregelen

Wij volgen de hygiënische protocollen van de overheid ivm de coronamaatregelen nauwkeurig op. De voorzorgsmaatregelen hangen uit in het vakantiehuis. Wij kunnen als verhuurder niet aansprakelijk gesteld worden voor de samenstelling van de groep. Als huurder van de woning is het aan jullie om ervoor te zorgen dat de maatregelen die opgelegd worden door de overheid (zowel lokaal als nationaal) gevolgd worden. De coronamaatregelen veranderen voortdurend, de huurder is ervoor verantwoordelijk deze maatregelen te kennen en toe te passen.

 

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

U kan annuleren maar dan wordt u wel een schadevergoeding aangerekend gelijk aan 50% tot 15 dagen voor aankomst, 75% tot 10 dagen voor aankomst of 90% tot 5 dagen voor aankomst van de totale huurprijs.

 

Wat is inbegrepen in de prijs?

Onze verhuurprijzen zijn in principe all-in. Zelfs het elektriciteitsverbruik is inbegrepen. Ook het bed-, bad- en keukenlinnen ligt ter beschikking. Alle bed en badlinnen ligt klaar bij aankomst. We verwachten wel dat u de woning bezemschoon verlaat. De verplichte eindschoonmaak is niet inbegrepen.

 

Mag ik roken in het vakantiehuis ?

Dit is ten strengste verboden. Roken kan alleen buiten op terras met respect voor de buren.

 

Zijn er huisdieren toegelaten?

Neen. Om hygiënische redenen kunnen we geen huisdieren toelaten.

Moet ik zelf bed- en badlinnen meebrengen?

Onze woningen worden altijd verhuurd inclusief bed- en badlinnen. Het linnen ligt klaar op elk bed.

Schoonmaak

Wij voorzien schoonmaak na jullie vertrek. Dit is niet inbegrepen in de huurprijs. Bij zeer erge bevuiling zullen extra kosten doorgerekend worden door de kuisfirma.

Wanneer krijg ik de borgsom terug?

Meteen na uw vertrek gaan we alles ter plaatse nakijken. We streven ernaar om u dan binnen de week de waarborgsom terug te betalen.

Is er mogelijkheid om ontbijt te laten bezorgen?

Er zijn enkele bakkers in de regio die ontbijt brengen. Voorts zijn er bakkers en hotels in de nabij omgeving die hier kunnen mee helpen.

 

Kan ik een last-minute boeking doen?

Dit is geen enkel probleem. Voor boekingen op minder dan 5 dagen voor check-in, gelieve contact op te nemen via mail naar info@micasasucasa.be

 

Mogen er feesten georganiseerd worden in de verblijven?

Studentenfeesten, vrijgezellenparty’s en drinkpartijen zijn uitdrukkelijk verboden. Het verblijven zijn rustig gelegen. We vragen u om het familiale karakter van de omgeving te respecteren.

 

BBQ?

De brandveiligheid laat het niet toe om een BBQ te organiseren en is dus ook verboden !

 

Zijn er parkeerplaatsen voorzien?

Jazeker. Wij hebben 2 overdekte parkeerplaatsen voorzien in een garage op amper 350 meter van “MOOM”. Verder is er een grote parking op 500 meter waar je gratis kan parkeren.

Voor NAUSICAA zijn er gratis parkeerplaatsen op amper 150 meter en net voor het appartement is een Shop & Go parking waar je 30 min kan parkeren, ideaal om de auto in en uit te laden.

 

Onthaal

De sleutels liggen in een sleutelkuisje.

Bij afwezigheid op volgende nummers:

  • Marc Hauspie 0491/73.93.80
  • Annabelle Vander Paelt 0491/73.93.51

locatie

De Panne
Oostduinkerke